ŽIVIMO zajedničku viziju

RAČUNAJTE NA NAS

PODRŠKA ŽENAMA

O nama

Pomažemo ženama da nikada ne sumnjaju u sebe i da uvek znaju koliko su
Savršene, Vredne i Moćne

Okupile smo se zahvaljujući internet aplikacijama iz različitin gradova naše zemlje, regiona, sveta – gde god su žene sa našeg govornog područja. Ne poznajemo se lično! Nikada nismo uživo popile kafu, nismo se rukovale ali živimo kao jedna velika porodica! Okupljene smo oko iste vizije: da u svakom trenutku budemo podrška jedna drugoj, da razmenjujemo iskustva, lepe ali i manje lepe trenutke, da šaljemo bezuslovnu ljubav i zagrljaje duše jedna drugoj, kao i svim ženama koje žele da nam se pridruže!
Edukacija
PRIDRUŽITE NAM SE

Želja nam je da pomognemo što većem broju žena da sa lakoćom stave Sebe na prvo mesto u sopstvenom životu. Napravite i Vi uz nas prvi korak u procesu buđenja da prigrlimo sopstvene potencijale, savršenost i moć.

Klikom na ovo dugme bićete automatski spojeni sa članicom našeg Upravnog odbora Snežanom Nenom Marković, koordinatorkom za prijem novih članica u Udruženje.

Događaji

Organizujemo svakog drugog ponedeljka, tematska on line druženja članica našeg Udruženja.
Dobro nam došle
buduće članice!

Od aprila 2021. - AKTUELan

Iz naše zajedničke vizije spontano je proistekao i naš prvi projekat, kojim želimo da prodremo do srca svake žene, gde god se ona nalazila trenutno, a da je sa našeg govornog područja. Komunikacija se odvija putem video klipova u zatvorenoj WhatsApp grupi, čime doprinosimo mentalnom zdravlju svake članice.


***Mentalno zdravlje se odnosi na ukupnu emocionalnu, psihološku i društvenu dobrobit osobe. Mentalno zdravlje utiče na to kako ljudi misle, osećaju i deluju. Dobro mentalno zdravlje pomaže ljudima da donose zdrave izbore, ostvaruju lične ciljeve, razvijaju zdrave odnose i suočavaju se sa stre

Od novembara 2021. - SPREMan za realizaciju

U našim grupama, za godinu dana, susrećemo se svakodnevno sa najrazličitijim životnim pričama kroz koje prolaze žene. One najteže nas navode na potrebu da tražimo što svrsihodnije, a ujedino lake i materijalno ekonomične načine da pomognemo ženama, njihovoj deci, porodici. Tako smo i došle na ideju o projektu koji želimo da realizujemo za početak na teritoriji Republike Srbije, pod nazivom: „Obrok više“ – dugoročno održiv. Projekat  „Empatija“ je zasnovan na sveopštom istraživanju, kojim je utvrđeno da odsustvo epatije  značajno utiče na zdrave, socio – poželjne međuljudske odnose. Njegovom realizacijom, verujemo da mnogo možemo uticati da se takvi odnosi menjaju u pozitivnom smeru.

 

-POTRBNA FINANSIJAKA SREDSTVA ZA ODRŽIVOST AKTUELNIH PROJEKATA, KAOI ZA POKRETANJE I REALIZACIJU NOVIH Autorski-dugoročno održivih projekata

Od decembar 2021. - aktuelno

Organizovane grupno, u paru ili individualno. 

Imaju za cilj podizanje svesti kod žena na globalnom nivou o njihovim: mogućnostima, potencijalima, pravima, slobodi govora, izražavanja, mišljenja. 

Edukativnog su karaktera; obuhvataju sve sfere života: um, duh, telo.

Održavaju se u preko aplikacije ZOOM, po određenom rasporedu.

 

*Više o našim radionicama saznajte na stranici:

 

BUDITE I VI DEO NAŠIH PROJEKATA:
POMOZITE NAM DA REALIZZUJEMO NAŠE AUTORSKE PROJEKTE!!!
*Učite ili nas naučite*
Želite li da napravite razliku?

Pomozite nam da prikupimo novac za humanitarne svrhe